Scheiding
Echtscheiding-informatie.nl

150 euro op rekening

Wanneer je gaat scheiden, dan moet je van alles regelen. Zeker als je zelf het huis uit gaat en naar een nieuw huis gaat verhuizen. Je hoofd staat er vaak niet naar om alles te regelen, maar het is toch aan te raden om even stil te staan bij dingen als verzekeringen en energieleveranciers. Door de juiste verzekering en energiemaatschappij te kiezen kun je veel geld besparen en hou je per maand meer over. De meeste energieleveranciers hebben voor nieuwe klanten leuke aanbiedingen waar je je voordeel mee kunt doen. Het is een kleine moeite om over te stappen, dit is vaak al binnen enkele minuten geregeld. Hiermee bespaar je geld en krijg je een leuk extraatje!

Essent

Bij Essent krijgen nieuwe 171 euro retour. Deze 171 euro wordt binnen enkele weken op je rekening gestort en het is toch een leuk extraatje! Voor veel mensen is 171 euro een hoop geld waar je veel leuke dingen mee kunt doen. Je krijgt de 171 euro op je rekening als je een driejarig contract afsluit. Hierdoor heb je drie jaar lang geen omkijken naar je energierekening.

Oxxio

Bij Oxxio pakken ze het anders aan. In plaats van geld krijg je bij Oxxio een enorm cadeau! Je krijgt namelijk een gratis Ipad ter waarde van 479 euro. Dit is veruit het duurste cadeau dat je kunt krijgen bij een energieleverancier. Je krijgt de gratis Ipad bij een driejarig contract.