Scheiding
Echtscheiding-informatie.nl

Mannen na de scheiding

Wanneer je mensen na een scheiding spreekt, dan vallen er over het algemeen een aantal dingen op. Zo hebben de meeste geen goed woord over voor hun ex-partner. Het lijkt wel alsof ze vergeten zijn dat ze blijkbaar ooit wel van elkaar gehouden hebben. Ook zien veel mensen zichzelf na de scheiding als een slachtoffer, terwijl de ander er alleen maar beter van is geworden. Ruzie en commentaar is er zelfs na de scheiding nog vaak. Populaire onderwerpen hiervoor zijn geld, geld, geld en nieuwe relaties! Na verschillende mannen te hebben gesproken na een scheiding, zijn er een aantal punten die vaak terugkomen!

Veel gehoorde klachten van mannen na de scheiding

In veel gevallen is de ex-vrouw een echte kenau. De man heeft echt zijn best gedaan tijdens het huwelijk en hij deed alles maar de vrouwen waren eigenlijk ontzettend lastig. Zo was het nooit goed genoeg. Veel ex-vrouwen zaten te klagen dat de mannen niks in het huishouden deden en dat ze meer geld moesten verdienen. Er werd van de man verwacht dat hij braaf thuis zou zitten. Zo werd vaak verboden om gezellig wat met vrienden te doen. Ook vonden veel ex-vrouwen het leuk om de man in het openbaar voor gek te zetten of af te snauwen. Toen de scheiding bekend gemaakt werd was de reactie van veel mensen dat ze niet snapten waarom de man niet eerder is gaan scheiden!

Na de scheiding begon het echte gezeur eigenlijk pas. Zeker als er kinderen in het spel zijn heb je als man vrij weinig te vertellen. In veel gevallen (zeker als het een huurhuis betreft) blijft de vrouw er wonen met de kinderen. Ook het merendeel van de spullen blijft daar. De mannen moeten met veel moeite in een klein huisje en met een klein budget proberen een nieuw leven op te bouwen.

Geld is het grootste probleem. De meeste mannen waren kostwinner, terwijl de ex-vrouw niet of weinig werkt. Ze zou best meer kunnen werken, maar in de meeste gevallen wordt hier mee gewacht totdat de hoogte van de alimentatie vaststaat. Stel je voor dat de ex-man minder kaal wordt geplukt! De man betaalt dus de hoofdprijs aan kinderalimentatie en parteralimentatie. Er blijft voor de man zelf een bedrag over net boven het minimumloon. En o wee als hij een maand te laat betaalt.. dan wordt gelijk het kansloze LBIO ingeschakeld.

In principe mag de partneralimentatie stopgezet worden als de vrouw gaat samenwonen met een nieuwe man. Maar de ex-vrouw zou wel gek zijn om dit te doen. Je kunt veel beter gaan latten. Of beter nog, zorgen dat de nieuwe relatie ingeschreven staat op een ander adres! Zo kunnen ze wel allerlei leuke dingen doen van het geld van de ex-man!

De omgang met de kinderen loopt stroef. De ex-vrouw vindt het namelijk leuk om de man af te kraken en negatief neer te zetten. Zo is het zijn schuld dat ze zijn gaan scheiden en doet hij van alles verkeerd. Ook de omgangsregeling wordt tegen gewerkt. Of de kinderen worden opgestookt dat ze niet welkom bij de vader zijn of er worden allerlei dingen gepland zodat de kinderen niet kunnen komen. De kinderen worden contstant ingezet om te laten zien hoe zielig de ex-vrouw is. In sommige gevallen worden ze zelfs gebruikt om de man bij zijn vrienden en familie weg te stoken.

Over de nieuwe vriendin van de man wordt steevast negatief gepraat. Zij is misschien nog wel meer de zondebok dan de man zelf! Zodra er een nieuwe vriendin is, gaan de ex-vrouwen nog meer proberen om de omgang met de kinderen tegen te houden en ze zien het als een kans om nog meer geld te eisen, zeker als de nieuwe vriendin een leuke baan heeft!

Conclusie

Zoals hierboven beschreven wordt het natuurlijk erg zwart/wit neergezet, maar de realiteit is dat veel mannen zich in verschillende punten zullen herkennen. Heb je ook een scheidingsverhaal? Reageer dan en zet je verhaal hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Albert Grace
8 dagen geleden

Dit is mijn getuigenis over het goede werk van dr. Fasoya die me helpt, ik ben Alberto Grace uit Spanje. Het spijt me dat ik dit op internet heb gezet, maar ik moet wel, door deze wereldspreukspeler die mijn man terugbracht die me verliet de afgelopen 3 jaar heb ik deze man uiteindelijk ontmoet op een blogsite die door een van zijn klanten is geplaatst voor hulp, mijn man gaf alle tekenen dat hij een affaire had, maar ik koos ervoor in ontkenning te leven en ze te negeren. Hij behandelde me slecht en liet me niet langer de liefde en genegenheid zien die me in de eerste plaats verliefd op hem maakten

ik legde alles aan hem uit en hij vertelde me over een spell caster waarover hij had gehoord en hij gaf me een e-mailadres om naar de spell caster te schrijven om hem mijn problemen te vertellen. In slechts 2 dagen was mijn man terug bij mij, ik was net wil je bedanken voor deze waarheidsgetrouwe en oprechte spell caster, mijnheer alles wat je me vertelde is gebeurd en bedankt mijnheer, alsjeblieft ik wil iedereen vertellen die op zoek is naar een oplossing voor hun probleem, ik raad je aan vriendelijk dit te raadplegen spell caster, hij is echt, hij is krachtig en alles wat de spell caster vertelt, is wat er zal gebeuren, omdat alles wat de spell caster me vertelde te geschieden. Je kunt zo vriendelijk contact met hem opnemen op: zijn e-mailadres is (fayosasolusionhome@gmail.com) of rechtstreeks op whatsapp +2348151918774

Gloria
11 dagen geleden

GEBROKEN HART OPNIEUW GEMAAKT ..... !!!!!!!! Mijn naam is Gloria Ik heb nooit iets of geloof gehad met spell casters totdat ik er een behoefte aan zag toen iemand die me zo dierbaar was, me verliet voor een ander man die niet eens om haar geeft. Met dank aan Dr. Dede lico die een spreuk gebruikte om mijn vriendin terug te brengen in slechts twee dagen toen ze kwam huilen en vroeg of ik haar vergaf voor altijd los te laten en dat ze elke verloren tijd ging inhalen en me gelukkiger zou maken dan ooit om me een beetje te laten snikken
Ik kwam in contact met Dr. Dede Lico in een blog en dacht erover om het uit te proberen omdat ik me niet kon voorstellen dat iemand met wie ik heel mijn hart lief had me onder mijn waakzaamheid zou laten staan, en toen leerde ik het kennen dat mijn goede wacht niet goed genoeg was. Zoals beloofd, hield Dr. Dede Lico zich aan zijn rechtvaardige woorden die mijn liefde thuis bij papa brachten en ik ga meer van haar houden.
Ik wil alle gebroken gezinnen en relaties bereiken via deze post van mij om te geloven dat hun problemen altijd kunnen worden opgelost, vraag gewoon de juiste persoon om het te doen en ik getuig dat er geen andere juiste persoon is zoals Dr. Dede lico de echte spell cast in de wereld Neem contact met hem op hi's e-mailadapters dr.dedesolutioncentre@gmail.com
1. Je geliefde of echtgenoot terughalen
2. Spirituele kogelvrij
3. Training
4. Geld spell
5. Lange levensduur
6. Welvaart spreuk
7. Beschermtijd
8. Krijg een baan spreuk
9. Manager worden
10. Krijg een enorme lening zonder een betovering te betalen
11. Je zwendelgeld terugkrijgen
12. Spreuk voor kinderen
13. Zwangerschap spreuk
14. Vrijheid spreuk
15. Liefdesbetovering
16, verdwijnende spreuk
17. Onzichtbare menselijke spreuk
18. Succes of slaag
19. Huwelijksspreuk
20. Wrek spell
21. Populariteit spell
23. Kanker spreuk ...........

dr.dedesolutioncentre@gmail.com. Of je kunt naar zijn http: //dr.dedessolutioncentre.blogsp gaan ...

alejandae
13 dagen geleden

Ik zal hier graag mijn getuigenis delen. Mijn naam is Alejandraė. Ik kom uit Kosovo. Ik trouwde ongeveer zeven jaar geleden met mijn man, wanneer hij thuis problemen heeft, wanneer hij stopt met slapen op hetzelfde bed, worstelt met kleine dingen, hij komt altijd 's avonds laat thuis, dronken te veel en slaapt met andere vrouwen, behalve hij . hij is de vader van mijn kind en ik wil hem niet kwijt omdat we zo hard hebben samengewerkt om te worden wat we vandaag zijn. Een paar weken geleden besloot hij nu om mij en mijn kinderen alleen te laten en met een single te zijn en een vrouw te zijn, is moeilijk. soms en dus heb ik niemand om naar toe te gaan en ik had een liefdesverdriet. Ik belde mijn beste vriend en legde haar alles uit, en mijn mijn vriend vertelde me over Dr.Sango, hoe hij haar hielp het probleem tussen haar en haar man op te lossen. ze waren al die jaren bij elkaar en het was als een wonder hoe ze elkaar bereikten. Ik werd doorverwezen naar Dr.Sango en ik legde hem alles uit via zijn e-mail, dus hij belooft me geen zorgen te maken dat hij een betovering zal uitspreken en alles terug zal laten gaan naar hoe we opnieuw verliefd werden en dat mijn man werd geregeerd door een ander vrouwelijke geest, hij vertelde me dat mijn probleem binnen twee dagen zal worden opgelost als ik geloof dat ik ok zei, dus hij sprak me erin en twee dagen later kwam mijn liefde terug en vroeg om vergeving dat ik nu zo gelukkig ben. dus besloot ik mijn ervaring te delen met elke instelling die dit probleem heeft, om in zijn e-mail contact op te nemen met de grote schrijver Dr.Sango. spellspecialistcaster937@gmail.com

margarita
13 dagen geleden

Mijn naam is Margarita, ik kom uit Albanië
Mijn man en ik zijn nu ongeveer 15 jaar getrouwd. We zijn gelukkig getrouwd met vier kinderen, twee jongens en twee meisjes. 12 maanden geleden begon ik zijn vreemde gedrag op te merken en een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iets zag. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, nauwelijks meer bezorgd om mij of de kinderen. Soms vertrekt hij en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem te verhelpen, maar allemaal onnodig. Ik was echt opgewonden en had hulp nodig. Op een dag kwam ik tijdens het surfen op internet een website tegen die suggereerde dat Dr. Sango kon helpen huwelijksproblemen op te lossen, verbroken relaties te herstellen en dergelijke. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij betoverde me. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij had gemaakt en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. we leven weer gelukkig samen. Als je een spreukwisselaar nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, stel ik voor contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Dit is zijn e-mail. spellspecialistcaster937@gmail.com

varonica
13 dagen geleden

Ik zal mijn ervaring graag met u delen. zodat je het kunt leren en gebruiken om je probleem op te lossen, mijn naam is Verónica uit Los Angelis.
Mijn hart deed pijn en mijn hart brak toen een groot probleem zich voordeed in mijn huwelijk met mijn man zeven maanden geleden. zo verschrikkelijk dat hij naar de rechtbank ging voor een scheiding. hij zei dat hij nooit meer bij me wilde blijven en dat hij niet langer van me hield. Dus verhuisde hij het huis uit en liet ik en mijn kinderen hevige pijn lijden. Ik heb alle mogelijke middelen geprobeerd om het na veel gebed te herstellen, maar allemaal onnodig en hij bevestigde dat hij zijn beslissing had genomen en me nooit meer wilde zien. Dus op een avond kwam ik terug van mijn werk en ontmoette ik een oude vriend die mijn man vroeg. Dus ik legde hem alles uit en hij vertelde me dat de enige manier om mijn man terug te krijgen is om een ​​spreuk te bezoeken die Dr.Pellar heet, omdat het ook echt voor hem werkte. Hoewel ik nooit in spelling geloofde, had ik geen andere keuze dan zijn advies op te volgen. Hij gaf me toen de e-mail van de schrijver die hij bezocht. E-mailadres. Dus de volgende ochtend stuurde ik een brief naar het adres dat ik kreeg en de schrijver verzekerde me dat ik mijn man binnen 48 uur zou terugkeren zodra ik dat deed. Wat een prachtige uitspraak !! Ik heb het nooit geloofd. Dus hij praatte met me en vertelde me alles wat ik moest doen. Toen, voor mij werkend en 48 uur later, verbaasde mijn man, die me de afgelopen 7 maanden niet had gebeld, me om te laten weten dat hij terugkwam. Zo prachtig !! Dus keerde hij die dag terug met liefde en vreugde en verontschuldigde zich voor zijn fout en de pijn die hij en mijn kinderen hadden veroorzaakt. Vanaf die dag was onze relatie sterker dan voorheen met behulp van de dokter Dr.Pellar. Dus ik adviseer je als je een probleem hebt, neem contact op en geef je 100% garantie dat het je zal helpen.
E-mail hem. E-mail: drpellar@gmail.com

juana
13 dagen geleden

Мяне завуць Хуана, я з Мексікі
Я вельмі ўдзячны доктару Пелару за вялікую працу, якую ён зрабіў для мяне і маёй сям'і. Я быў жанаты 19 гадоў, перш чым жанчына сабралася і разбурыла мой шлюб і маю сям'ю. Апошнія некалькі гадоў былі сумнымі для мяне без мужа. Я вельмі ўдзячны і ўдзячны Dr.Pellar за тое, што ён зрабіў для мяне працу, мой муж вярнуўся да мяне і нашы дзеці просяць, каб мы яго прабачылі. Да працы доктара Пелара, муж ненавідзеў мяне. Я была вельмі засмучаная, расчараваная і самотная перад вяртаннем да мужа. Заўсёды былі перашкоды для іншай жанчыны. Доктар Пэлар адкрыў мне, што гэтая жанчына не дазваляе майму мужу, і нават яна зрабіла мне дрэннае. Я знайшоў лекара па рэкамендацыі сябра, для Dr.Pellar. спачатку я не быў упэўнены, бо сумняваўся ў закліках. Тая дама для мужа абараняла яго толькі ад сябе. Праз 2 дні пасля таго, як доктар Пелар заклікаў заклінанне, мой муж быў са мной. Мой муж кажа мне і паказвае, як моцна ён мяне любіць, і я дзякую доктара Пелара. Маё жыццё, я думаў, скончылася, цяпер шчаслівае жыццё з мужам і нашымі дзецьмі. Калі ў вас ёсць такія вялікія праблемы, як я, ці нават развод, неадкладна звяжыцеся з Dr.Pellar. Ён назаўсёды зменіць тваё жыццё, і самае лепшае, што яго творы нікому не пашкодзяць. Звяжыцеся з ім неадкладна па электроннай пошце. Электронная пошта: drpellar@gmail.com

Valentino Emil
14 dagen geleden

Uit de overvloed van het hart spreekt de mond. Mijn naam is Valentino Emil. Mijn vrouw EX-man gebruikte mijn vrouw en zij ging terug naar hem. Ik voelde mijn hart gebroken want ik wist niet hoe ik haar terug moest krijgen. Ik deed alles wat ik kon doen om haar terug te krijgen met haar goede vrienden, maar er gebeurde niets. Dus, op mijn werk, probeerde ik online naar hulp te zoeken en ik vond verschillende testers van hoe een arts Isikolo trouw en behulpzaam was met zijn spreuken. Ik probeerde het door contact met hem op te nemen en ik legde mijn probleem aan hem uit. Dokter Isikolo hielp me met een betovering die mijn vrouw terugbracht binnen 48 uur nadat ik contact met hem had opgenomen en het was inderdaad een wonder. Hij verzekerde me dat niets ons weer uit elkaar kan halen en sinds dit jaar augustus tot op dit moment ben ik vol vreugde met mijn vrouw. Neem vandaag nog contact met hem op voor hulp, hij staat klaar om te helpen .. via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196

merly
21 dagen geleden

ben hier om te getuigen van wat deze geweldige spreukgieter voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spreuken, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad om samen te leven, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere dame buiten ons huwelijk. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik met hem praat hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in een scheiding omdat hij me geen aandacht gaf. Dus met al deze pijn en angst, besloot ik contact op te nemen met deze spell castler om te zien of dingen weer kunnen trainen tussen mij en mijn man. deze spreuk DR PEACE vertelde me dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is geweest, dus hij vertelde me dat hij alles weer normaal zou doen. hij ging verder en gooide de betovering voor mij, na 3 dagen spreidde hij de betovering van mijn man hij veranderde volledig hij kwam zich bij mij verontschuldigen en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij deed, ik en mijn man zijn weer bij elkaar Ik dank DR PEACE echt voor het terughalen van mijn man. Ik wil dat iedereen contact met hem opneemt voor diegenen die problemen hebben met het huwelijk en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com
WhatsApp: +2348059073851
Viber: +2348059073851

Christi Pillock
22 dagen geleden

Ik was zeven jaar zonder enig kind getrouwd, hierdoor begon mijn man zich vreemd te gedragen, kwam hij de laatste tijd thuis en bracht hij geen tijd meer met me door en scheidde hij van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloor in het leven omdat mijn arts me vertelde dat er geen manier voor mij is om zwanger te raken, dit maakt het leven echt ellendig voor mij. totdat ik een vriend tegenkwam die me via internet over DR AJAYI vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik nu heb, dus nam ik contact met hem op: drajayi1990@gmail.com en legde het hem uit. hij vertelde me alles wat ik moest geven voordat hij een hereniging kon uitspreken om mijn man terug te brengen, wat ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de nacht te zeggen had terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 48 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde zich voor alles wat hij heeft gedaan en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te steunen in alles wat ik wil. Ik belde DR AJAYI snel en vertelde hem wat er op dat moment aan de hand was en hij bereidde en stuurde me ook een kruidengeneesmiddel waarvan hij zei dat het alle ongewenste ziekten of infecties die me ervan afhielden zal genezen, en gaf me instructies over het gebruik voordat ik mijn man ontmoette. Zie na het gebruik van deze inheemse kruiden en wortel, enkele weken later begon ik zwangerschapstekens over me heen te voelen, echt, ik was zwanger, ik ben net bevallen van een babyjongen op de 1e van deze maand. Ik beloof de hele wereld te laten weten over DR AJAYI voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die denkt dat het onmogelijk is, hier is een kans voor u om te glimlachen en geluk te brengen aan uw familie, neem contact op met DR AJAYI via e-mail op: drajayi1990@gmail.com of bereik op zijn WhatsApp OF Viber-nummer: +2347084887094 Inderdaad, hij is een God gezonden om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen.

Catherine
22 dagen geleden

Hallo allemaal, ik weet dat er ergens iemand is die dit leest, mijn naam is Dena Cruz uit de stad Leicester, Engeland, ik wil een geweldig werk delen van een spell speller genaamd Priest Mutaba, mijn man en ik had ruzie die leidde tot onze scheiding, maar toen hij liet een deel van mij bij hem achter en ik was te verdrietig en huilde de hele dag en nacht. Ik was op zoek naar iets online toen ik mensen zag getuigen over zijn geweldige werk en ik besloot gewoon om hem een kans te geven. Ik deed alles wat hij me vertelde om te doen en hij verzekerde me dat na 24 uur mijn man naar me terug zal komen, de volgende ochtend tot mijn grootste verrassing stopte er een auto buiten mijn huis en het was mijn man, ik ben zo blij dat hij je ook kan helpen om hem te e-mailen op
 
(greatmutaba @ yahoo. com═════ ★ ☆ ★ ●)
 
WhatsApp +234 805 468 1416

Cristina Alen
een maand geleden

Hoe deze geweldige man, Dr. Isikolo, me hielp mijn geliefde binnen 48 uur terug te brengen. mijn geliefde die het sinds vorig jaar mei met mij heeft uitgemaakt en al mijn inspanningen voor hem zijn mislukt gebleken. ik hou zoveel van hem dat elke keer dat ik hem met een ander meisje zie, ik boos zal zijn. dus op een dag ging ik via internet toen ik een getuigenis van een vrouw zag hoe deze geweldige mannaam DR ISIKOLO haar hielp om terug te komen met haar man, zo gelukkig voor mij dat hij het contact van de man liet vallen, dus ik belde snel de nummer dat hij niet koos, ik e-mailde hem na ongeveer 2 uur tijd, hij belde me terug en hij beantwoordde mijn e-mail. ik legde hem alles uit en hij gaf me volledige informatie over het proces en wat ik moest doen. dus hij vertelde dat hij wat items nodig had om de gebeden voor mij te doen, wat ik deed, ik heb mijn best gedaan om voor hem te zorgen om ervoor te zorgen dat mijn gebeden gedaan zijn en binnen 48 uur, zoals hij me al verzekerde, kwam mijn geliefde terug naar mij smekend om ik vraag om vergeving, hij houdt nu van me, koester me en hij belooft dat hij me nooit meer zal verlaten. allemaal dankzij DR ISIKOLO, je kunt hem ook e-mailen: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp: +2348133261196 en wees gerust van de oplossing omdat hij gewoon de beste is die je overal kunt vinden.

lilian timothy
een maand geleden

Mijn naam is liliaans en ik wil getuigen van het goede werk van een trouwe man, DR Agadaga genoemd, een tovenaar in mijn leven, ik had nooit gedacht dat er zoiets bestond als spirituele gemeenschap. mijn probleem begon een jaar geleden, toen de vader van de twee kinderen zich vreemd begon te gedragen, ik heb nooit geweten dat hij een affaire had buiten ons huwelijk. Het leek me op die trouwe dag, 7 juni vorig jaar, om 16:23 uur, toen hij naar het huis kwam om zijn spullen te plukken, toen ik wist dat de situatie uit de hand liep en hij me vertelde dat hij wilde stoppen met de huwelijk dat ik meer dan 5 jaar heb opgebouwd, ik was in de war en verbaasd, ik belde familie en vrienden, maar ik had geen resultaat. zes maanden nadat ik problemen begon te krijgen met het welzijn van kinderen, de leeftijd van huur en zo, gingen we door de hel. tot ik op een dag op internet aan het surfen was en per ongeluk DR Agadagaofagadagaspiritualhome@gmail.com ontmoette, geloofde ik dit niet, maar ik had mijn man terug nodig, dus ik gaf de caster spell mijn probleem eerst ik vertrouwde hem niet, dus Ik deed het gewoon, maar weet je, een probleemverdeling is half opgelost na 3 dagen, mijn man vertelde me om hem te vertellen dat hij weer thuis was en dat was het. nu leven we gelukkig als man en vrouw, ik kan nog steeds geloven dat het te echt is om echt heel ongelooflijk te zijn van deze grote vreugde voor diegenen onder jullie die door een gebroken hart gaan of een probleem dat ik je moet vertellen deze geweldige man heeft de macht om elk probleem op te lossen hoorde de e-mail van de grote man: agadagaspiritualhome@gmail.com of je kunt WhatsApp hem op +2348153044210

Laura Ivano
een maand geleden

Help me Dr. Isikolo te vieren voor zijn grote hulp. Ik ben een van die mensen die zei dat ik nooit een helderziende of een goochelaar of wat dan ook zal bellen om me met mijn problemen te helpen - het minst van al mijn liefdesproblemen, maar ik bereikte het punt waarop ik wist dat ik wat begeleiding nodig had, en ik ben zo blij dat ik deze man gevonden heb die Dr. Isikolo heette. Toen ik David bijna verloor in een van onze domme gevechten en constante ruzies (hij maakte het uit met mij), dacht ik dat ik alles had verloren. ik huil de hele dag en denk dat hij nooit meer bij me terugkomt. ik heb zoveel getuigenissen gelezen over Dr. Isikolo liefdesbetovering, hoe hij helpt om ex-minnaar terug te brengen. Ik e-mail hem snel. en krijg ook mijn man terug met zijn liefdesbetovering. En toen ik het meest wanhopig was, profiteerde hij niet van mij. Je hebt een zeer goede service geleverd aan iemand die echt in nood is. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, of hoe deze magie werkt, maar alles wat ik weet is, HET WERKT en mijn man keerde terug naar mij binnen 48 uur zoals hij me beloofde !! David, mijn man en ik zijn gelukkig weer samen en ik zal Dr. Isikolo altijd dankbaar zijn. email hem voor alle soorten hulp is zeer capabel en betrouwbaar voor hulp isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

Gio
een maand geleden

Hallo lotgenoten ben vader van 2 prachtige dochters van 8 en 3 en mijn ex heeft een zoon van 11 waar ik ook voor zorgde
Waren 1 augustus 5 jaar getrouwd na week zei ze dat het niet meer gaat bla bla bla. Oke we hadden afspraken gemaakt dat ik een tijdelijke omgang had met de kids in ons huis ,van donderdag tot zondagavond, week erna van donderdag tot zaterdagmiddag Rest van de week ken ik gelukkig
bij me zus terecht.Me ex werkt niet ze heeft wel poetshuisje ze wilde uitkering aanvragen werd natuurlijk afgewezen omdat we getrouwd waren en stond nog op zelfde adres ingeschreven. Gaat ze bij gemeenten adresonderzoek aanvragen .Betaal trouwens alle vastelasten zorg huur stroom verzekering belastingen en leefgeld voor de kinderen wat ik kan betaal .Heeft ze 2 weken geleden de cilinders van de voordeur veranderd kan gewoon alllemaal in Nederland .Woningbouw gebeld Polite enz blijf rustug daar is ze op uit dat ik doordraai .Deze maandag gesprek met ze vieren gehad haar advocaat en die van mij.Ze wil nergens aan mee werken 1 kind bij mijn op nieuwe adres inschrijvenwil ze niet gaat haar om de poen wil co ouderschap 50 /50 kan niet maar ze wil wel alles van mij weten .

Jessica
een maand geleden

Ik ben weer zo gelukkig en ik ben hier om te delen hoe ik mijn ex-man bij me terug kreeg en genas van hsv2. Ik leed sinds twee jaar geleden aan hsv2 omdat mijn man daardoor zijn interesse in mij begon te verliezen en zich vreemd begon te gedragen. begon laat thuis te komen en nog veel meer. Dus uiteindelijk tekende hij voor een scheiding en verliet me voor een andere vrouw en ik hield zoveel van hem dat ik besloot een manier te vinden om hem terug te krijgen. Ik vertelde een vriend van mij en zij stelde me voor aan een spreukspeler genaamd Dr. Sealords, ze gaf me zijn contact. Ik geloofde nooit in betovering of magie, totdat mijn vriend me over deze arts vertelde en ik veel getuigenissen op Facebook hoorde over dezelfde arts Sealordson hoe hij echt het huwelijksprobleem van veel mensen had geholpen, financieel kwesties en anderen, dus ik nam contact op met de arts en ik legde hem uit dat hij beloofde me te helpen, ik vertrouwde en geloofde hem. Hij hielp me eerst om een ​​liefdesbetovering uit te spreken en mijn man kwam op zijn knieën terug en smeekte me dat hij spijt heeft alles wat hij me heeft aangedaan. Ik was zo blij , nadat hij terug bij mij was, vertelde ik Dr. Sealords over mijn hsv2-virus en hij hielp me ook met een zeer krachtig kruidengeneesmiddel dat ik gedurende 3 dagen nam en daarna ging ik naar het ziekenhuis voor controle en ik ontdekte dat ik vrij was van herpes simplexvirus (hsv2) .Alle dank aan dr. Sealords voor zijn superkrachten en kruidengeneeskunde. Als u problemen ondervindt, raad ik u aan contact met hem op te nemen. Ik heb hem aanbevolen. U kunt contact met hem opnemen via deze e-mail sealordspellcast@gmail.com

Anastasia van Cole
2 maanden geleden

Mijn naam is Anastasia en mijn vriend's naam is Raymond, we zijn nu al drie jaar aan het daten, ik hou zoveel van mijn vriendje maar er gebeurde iets heel ergs met me, ik bedroog hem, ik kan niet zeggen hoe het gebeurde en hij vond en was echt boos op me, het was een heel zielige situatie voor ons en hij maakte het uit met me en blokkeerde me op alle sociale media die ik niet eens kon bereiken, dit duurde meer dan twee maanden dat ik bijna verloor mijn verstand .. Ik kwam een ​​oude vriend van me tegen die me aan een spell cast voorstelde, ik geloofde nooit in spell maar ik probeerde het omdat ik mijn vriendje echt nodig had. Ik nam contact op met Lord Bubuza, de spell speller en deed alles wat hij me vroeg te doen, omdat hij me vertelde dat mijn vriendje binnen een paar uur naar me terug zou komen nadat hij de voorbereiding van de spell had voltooid en 13 uur later belde mijn vriend me en verontschuldigde zich voor iedereen dat is ons overkomen en beloofde nooit meer weg te gaan, wat er ook gebeurt .. Ik heb gezworen dat ik de hele wereld zal vertellen wat Lord Bubuza doet met zijn betovering .. Neem vandaag contact met hem op voor elk probleem via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp: +1 505 569 0396

Florence
2 maanden geleden

Mijn naam is Florence uit Londen.
Ik had ernstige problemen met mijn man en het resulteerde in het verhuizen naar het appartement naar zijn vrienden. Alles werd erger omdat hij vaak met zijn vrienden naar bars en stripclubs ging, dronken werd en flauwviel. Hij bedreigde me altijd aan de telefoon wanneer ik hem belde vanwege alle slechte adviezen die zijn vrienden hem gaven. Ik hou van hem en we waren 8 jaar samen vóór de plotselinge verandering, ik kon niet zwanger worden en hoorde dat het mijn schuld was. Ik was zo verdrietig en gefrustreerd dat ik op een dag op internet aan het surfen was en ik een dame zag die een getuigenis vertelde over een krachtige spreuk Dr.Sango, die haar hielp haar vriendje terug naar haar te brengen met een spreuk, dus besloot ik het te geven een poging ook en ik nam contact op met de caster spell Dr.Sango via e-mail op spellspecialistcaster937@gmail.com en ik legde al mijn problemen aan hem uit en Dr.Sango vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken, dat hij me zou helpen mijn problemen op te lossen, mijn echtgenoot zal terug naar huis komen en Dr.Sango vertelde me ook dat hij ook zwangerschap kon betoveren. Hij vertelde me ook dat de betovering niet schadelijk is voor mij noch schadelijk voor mijn man. Ik besloot het te proberen en ik deed alles wat hij me onmiddellijk opdroeg en hij betoverde me. 2 dagen later kwam mijn man terug naar huis en hij verontschuldigde zich en zei dat hij spijt had van wat hij me had gekost en nu zijn we gelukkig en leven we samen gelukkig. Twee maanden later besefte ik dat ik zwanger was. Ik ben nu echt gelukkig omdat ik niet meer weet wat ik moet zeggen, maar als je dit leest en hetzelfde probleem hebt met een relatie of problemen hebt om een ​​zwangere echtgenoot of vriendje of een ander probleem te krijgen, dat buiten de medische macht neem contact op met Dr.Sango via zijn e-mail is: spellspecialistcaster937@gmail.com

Loveth
2 maanden geleden

Mijn naam is Loveth uit Canada.
Na zeven jaar contact met hem te hebben gehad, scheidde hij van me. Ik heb mijn best gedaan om het terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs. Ik wilde hem wanhopig terug vanwege de liefde die ik voor hem heb en smeekte hem om alles, beloofde, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan iemand en zij stelde voor dat ik contact zou opnemen met de schrijver Dr. pellar die me kon helpen de spreuk uit te spreken om het terug te krijgen, maar ik ben het type dat nooit in spelling geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik stuurde een spell cast en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed zou komen twee dagen geleden dat mijn ex-man drie dagen geleden bij me terug zou komen, hij sprak de spreuk uit en verrassend de tweede dag was het ongeveer 16.00 uur . Mijn ex-man belde me en ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en hij zei alleen dat hij echt spijt had van alles wat er was gebeurd, dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, daarom zijn we nog lang en gelukkig begonnen. Sindsdien heb ik iemand beloofd die ik ken die relatieproblemen heeft, ik zou hem helpen door hem te wijzen op de enige echte en krachtige spreukschrijver die me heeft geholpen mijn probleem op te lossen en die anders is dan alle ongelovigen die er zijn. Iedereen kan de hulp van een schrijver nodig hebben; E-mailadres: drpellar@gmail.com

Rose
2 maanden geleden

DR.Sango is de eenvoudigste schrijver en helper. Mijn naam is Rose James. Ook al ben je een betovering, meld dit privé-getuigenis aan iedereen. Ik zat achter andere schrijvers aan, ik zag niet alle resultaten. Ik wilde gewoon dat het eerder naar je toe zou komen, en ik deed het uit het zicht. Mijn ex-man verdween en ik hielp overal andere schrijvers, maar ik had geen resultaten totdat mijn vriend me DR.Sango-e-mail gaf. Na een liefdesbetovering kreeg ik eindelijk telefoontjes van hem. Zijn spreuken doen wonderen en mijn man vindt het weer geweldig. Het is een wonder! Plots kwam hij terug met bloemen en zei toen hij me zou vergeven voor jam, ik was diepbedroefd en geschokt toen mijn man in gebed knielde en terug wilde komen .. Ik heb echt geen woorden en vreugde, je bent een God stuurde een man en al mijn rolmodellen. En nu ben ik weer een leuke vrouw. Veel dank aan Dr.Sango. Iedereen die op zoek is naar een echte schrijver, moet contact opnemen met Dr.Sango persoonlijke spellspecialistcaster937@gmail.com

Betty
2 maanden geleden

Beth's succesvolle getuigenis: 'Hoe snel kunt u uw ex-partner herstellen!
Mijn hart deed pijn en mijn hart brak toen ik zeven maanden geleden een groot probleem had met mijn man. zo verschrikkelijk dat ze uit elkaar gingen voor de rechtbank. hij zei dat hij op een dag niet langer bij me wil blijven en dat hij niet langer van me houdt. Dus ging hij het huis uit en veroorzaakte ik en mijn kinderen hevige pijn. Ik probeerde alle mogelijke middelen om het na vele gebeden te krijgen, maar hij bevestigde onnodig dat hij besloot en op een dag me niet meer wilde zien. Op een avond kwam ik terug van mijn werk en ontmoette een oude vriend die mijn man vroeg. Dus ik legde hem alles uit, hij vertelde me dat de enige manier om mijn man terug te krijgen was door een spreuk te bezoeken, DR PILLAR genaamd, die hem echt hielp. Hoewel ik niet in spelling geloofde, had ik geen andere keuze dan pěkný gewoon zijn advies op te volgen. Hij stuurde me toen een e-mail van de gastauteur. Brief. E-mailadres. Dus de volgende ochtend stuurde ik een e-mail naar het adres en de schrijver verzekerde me dat hij de volgende 48 uur naar mijn man zou terugkeren zodra ik dat deed. Ik heb het nooit geloofd. Hij sprak tot mij en vertelde me alles wat ik moest doen. Na met mij te hebben gewerkt en 48 uur later, verbaasde mijn man, die me de afgelopen 7 maanden niet heeft gebeld, me dat hij terug zou komen. Zo goed !! Pokud se rozhodnete jej mythe k dispozici, můžete si vybrat, co chcete, nebo udělat manicure. Vanaf die dag was onze relatie met DR PELLAR sterker dan ooit. Ik raad u daarom aan om contact met ons op te nemen als u een probleem ondervindt. Wij geven u 100% garantie dat dit u helpt.
Stuur hem een ​​e-mail. Brief. Paté: drpellar@gmail.com

Elena Branko
3 maanden geleden

Mijn vriend heeft het uitgemaakt 2 maanden geleden, omdat hij voelde dat ik hem bedroog met een mannelijke vriend van mij, ik probeerde alles wat ik kon uitleggen aan hem, maar hij betaalde dove oren, ik was emotioneel verwoest omdat ik echt van hem hield tot ik zag een bericht op internet over DR ISIKOLO, die mensen helpt hun verloren geliefde terug te krijgen, in eerste instantie betwijfelde ik of het echt was omdat ik nooit in zulke dingen geloofde, maar ik besloot hem te proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde mij wat te doen en ik deed het toen deed hij een liefdesbetovering voor mij Het proces van de betovering om geliefden te herenigen is heel eenvoudig en hij werkt onbaatzuchtig mensen op dezelfde manier waarop hij mijn relatie binnen 48 uur herstelde en mijn vriend belde en smeekte om neem contact met me op als je hulp nodig hebt om je relatie of huwelijksprobleem te herstellen. Hier is zijn contactpersoon, WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196, e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com.

Tamara Noel
3 maanden geleden

Getuigenis Door Tamara Noel, Hoe je ex-partner snel terug te krijgen!
Ik was gekwetst en hart gebroken toen er zeven maanden geleden een heel groot probleem in mijn huwelijk voorkwam, tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak aanhangig maakte bij een scheiding. hij zei dat hij nooit meer bij me wilde blijven en dat hij niet meer van me hield. Dus ging hij het huis uit en maakte ik en mijn kinderen hevige pijn. Ik heb al mijn mogelijke middelen geprobeerd om hem terug te krijgen na veel smeken, maar het mocht niet baten en hij bevestigde dat hij zijn beslissing had genomen en hij me nooit meer wilde zien. Dus toen ik op een avond terugkwam van mijn werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die naar mijn man vroeg. Dus ik legde alles aan hem uit en dus vertelde hij me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen, is om een ​​spell spelletje te bezoeken genaamd DR ISIKOLO, omdat het ook echt voor hem heeft gewerkt. Hoewel ik nooit in betovering geloofde, maar ik geen andere keus had, dan zijn advies op te volgen. Toen gaf hij me het e-mailadres van de spell caster die hij bezocht. Dus de volgende ochtend stuurde ik een e-mail naar het adres dat hij me gaf en de spell caster verzekerde me dat ik mijn man de volgende 48 uur terug zou krijgen zodra ik hieraan gehoor geef. Wat een geweldige verklaring !! Ik heb nooit geloofd. dus hij sprak met me en vertelde me alles wat ik moest doen. Daarna het werk voor me doen en na 48 uur, dus verrassend gaf mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet had gebeld me een telefoontje om me te informeren dat hij terug zou komen. Zo geweldig!! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en onze kinderen toebracht. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen door de hulp van Dr. ISIKOLO. Dus ik zal je adviseren daar als je een probleem hebt contact met hem opnemen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen.
E-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp / call +2348133261196
Heel erg bedankt !!!

Natalie Bouwens
4 maanden geleden

Ik werd drie jaar geleden gescheiden van mijn man. Er was geen communicatie tussen ons. Ik werd door families en vrienden geadviseerd om los te laten, het huwelijk te vergeten en verder te gaan met mijn leven. Ik wilde niet met iemand anders trouwen, want diep van binnen hou ik nog steeds van mijn man. Ik had zoveel pijn en verwardheid, totdat ik online een getuigenis las over hoe Drigbinovia een gebroken huwelijk herenigde met behulp van zijn liefdesbetoverende krachten. Ik bleef zoveel getuigenissen lezen over hoe hij hielp de echtscheiding te stoppen en ex-geliefden van mensen terug te brengen, en mijn geloof werd vernieuwd. Ik moet onmiddellijk contact opnemen met Drigbinovia, een paar minuten later antwoordde hij mij en gaf ik instructies over wat ik moest doen, nadat hij twee dagen later aan de vereiste vereiste had voldaan, nadat hij de betovering had gecommuniceerd tussen mij en mijn man. om hem te vergeten en te vergeven. Mijn relatie is nu in balans en mijn man bleef elke dag van me houden. Zijn spreuken werkten geweldig en onze relatie is nu sterker dan voorheen, en niets kan ons weer scheiden Ik bezocht zoveel websites op zoek naar hulp, het was hopeloos, totdat ik in contact kwam met Drigbinovia, de echte man die me hielp mijn gebroken huwelijk te herstellen als je hebt een soortgelijk probleem in je huwelijk, je wilt dat je man of vrouw weer van je houdt, je hebt iemand van wie je houdt en je wilt dat hij of zij in ruil daarvoor van je houdt, je hebt een uitdaging in je. Drigbinovia spell templet is de oplossing en antwoord op uw probleem, neem vandaag nog contact met hem op via Email.doctorigbinovia93@gmail.com, u kunt hem ook bellen of hem toevoegen op Whats-app +2348144480786

merly
6 maanden geleden

ik ben hier om te getuigen wat deze grote spreukenjager voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spreuken, tot ik geneigd was het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad om samen te wonen, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere Dame Buiten ons huwelijk heb ik mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik met hem praat hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in scheiding omdat hij me geen aandacht geeft. Dus met al die pijn en angst, besloot ik contact op te nemen met deze spreukenjager om te zien of dingen tussen mij en mijn man weer kunnen trainen. deze spreuk die Dr PEACE me vertelde dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is, dus hij vertelde me dat hij alles weer zou doen zoals gewoonlijk. hij ging door en gooide de spreuk voor mij, na 3 dagen hij de spreuk over mijn man deed hij volledig veranderd Hij kwam verontschuldigen bij mij en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij deed, ik en mijn man is terug bij elkaar ik echt dank Dr PEACE voor het krijgen van mijn man terug naar mij Ik wil dat iedereen contact met hem op voor degenen die problemen hebben in verband met het huwelijk en relatie problemen, hij zal het oplossen voor u. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com
WhatsApp: +2348059073851
Viber: +2348059073851

Pharma908
3 jaar geleden

Very nice site!

Pharmd565
3 jaar geleden

Very nice site!

Pharme789
3 jaar geleden

Very nice site!

Pharmd124
3 jaar geleden

Very nice site!

Pharme316
3 jaar geleden

Very nice site!

Pharme848
3 jaar geleden

Very nice site!

Pharme455
3 jaar geleden

Very nice site!

Smithd775
3 jaar geleden

Im thankful for the post. Great. abcebggbcfddbabg

Daan Vos
4 jaar geleden

Tja, zijn wij mannen nu zulke stakkers of zijn onze exen eigenlijk Hexen?
De verhalen zijn zeer herkenbaar.... Ik heb er een boek over geschreven. Om het van me af te schrijven. Dat is gelukt :-). Het boek heet Hexenjacht en is verkrijgbaar via uitgeverij Boekenbent. Voor info zie:

http://shop.boekenbent.com/product_info.php?products_id=1014

Een klein fragment uit een van de 69 verhalen getiteld: "Pikstraf"

"Ik heb eens een keer een hex triomfantelijk haar partner pikstraf horen toekennen waarvan ik wist dat ie inmiddels zo vreemd ging als het maar kon. Hij droeg zijn lot als een echte man. In het bijzijn van alle vrienden en vriendinnen. Het leukste was dat de vrouw waarmee hij heerlijk vreemd ging er ook bij stond. Zij vertrok natuurlijk geen spier. Nog leuker is dat zij ook tot de hexenkring behoorde. Mijn vriend hoorde het hexenvonnis “Pikstraf voor jou mannetje. Deze maand wordt er niet meer geneukt!” zwijgend aan. Maar ik zag hem denken “Inderdaad, … niet met jou”.

Wim van Diermen
5 jaar geleden

Hoe herkenbaar deze verhalen.
Mijn vrouwweigert haar inkomen op te geven, heeft een eigen onderneming; massagepraktijk werkt als freelance masseuse bij een sauna. Vangt €9,172,-/jaar aan PGB. Maar claimt 0 inkomen te hebben. Gevolg, de man mag €239,-/kind/maand betalen. We hebben er twee. In verweer gegaan, de. Vrouw heeft erkend dat ze meer inkomen heeft, maar de rechtbank acht het niet aannemelijk dat ze opzettelijk inkomen heeft verzwegen. Gevolg de man mag deze keer €186,-/kind/maand betalen. Dit omdat de rechtbank blijft uitgaan van de erkende foutieve gegevens van de vrouw. Volgens mijn advocate kan ik de onterecht betaalde rekeningen tav mijn vrouw op mijn buik schrijven. Dit scheelt toch weer €30.242,94. Ik raak inmiddels zeer gefrustreerd van dit idiote rechtsysteem. Schijnbaar zijn er alleen randdebielen in dit vak werkzaam.

Ed
6 jaar geleden

Het bovenstaande verhaal klopt helemaal! Ik ben in 2004 gescheiden en heb 2 kinderen. In eerste instantie verliep alles vrij prettig. We hebben een co ouderschap (ten minste dat dacht ik) Sinds anderhalf jaar is mijn ex schoonmoeder in de zelfde plaats gaan wonen als mijn exvrouw. En sindsdien is het gesodemieter begonnen. Toen mijn ex schoonmoeder nog niet was verhuisd, had ik een goede band met mijn ex vrouw. Alles werd besproken omtrent de kinderen etc. Maar sinds anderhalf jaar is alles anders. Ik word niet meer op de hoogte gehouden over school, medische zaken en noem maar op. Mijn kinderen zijn ineens hondsbrutaal tegen me. En ik merk dat ze worden opgestookt met negatieve zaken. Zoals bijvoorbeeld.. Je vader betaald nergens aan mee. Nee gek he.... ik ben sinds 2009 werkloos, en als bijna 50 jarige kom ik niet aan de bak. Heb een bijstandsuitkering en werk bij als postbezorger. Alleen de verdiensten van postnl worden ingehouden op mijn uitkering. De kinderen komen in principe ieder weekend. Alleen kan ik ze niet veel geven. Van een alleenstaande uitkering kan jou nou eenmaal geen drie personen onderhouden. Daar waar mijn ex vrouw samen met mijn ex schoonmoeder weekendjes naar de efteling boekt, moeten ze het bij mij doen met een weekendje thuis achter de pc. Of heel af en toe als het geld er voor is, ga ik met ze uit eten. Nu blijkt dat door alle stress mijn dochter zich krast en psychologische hulp nodig heeft. En wie krijgt daarvan de schuld? Juist u raad het goed, ik dus! Maar de maat is vol en mijn vechtlust niet weg. Ik ga het niet laten gebeuren dat mijn kinderen door dat "mens" worden afgepakt! Wordt vervolgd....

belfie
6 jaar geleden

Ja dit kon mijn verhaal wel zijn alleen ben ik een vrouw en wat hier word beschreven past heel goed bij mijn ex-man.
Ben bezig met jeugdzorg kinderbescherming en voogd voor mijn drie zonen.
afgelopen week heb ik kunnen bewijzen dat de raad hele grote fouten gemaakt. Brieven die kwijt zijn onderzoek niet zo gegaan zoals het moet dus na klacht kwamen we erachter dat ze een aangetekende brief plus mail kwijt zijn. Ja en nu???? Ondertussen gat mijn ex gewoon door met zn praktijken en vervreemden mijn kinderen steeds meer van mij.

F.D. van der Wee
6 jaar geleden

In een sinds 1996 aanslepende echtscheiding heeft na een inkeerregeling mijnerzijds in 2012 een verdeling plaats gevonden waarbij mijn ex een sinds 1998 in bezit hebbende zwarte Luxemburgse miljoenen rekening apart/extra werd toegedeeld. Dit was bij de Nederlandse justitie al jaren bekend, maar daar werd geen aandacht aan geschonken, zodat buiten deze zwarte inkomsten (rendement 7% per jaar netto/netto volgens eigen opgave), zij volgens de rechter nog recht had op een aanzienlijke alimentatie (Fl.7.000 per maand) vanaf het jaar 2000 tot heden.
Met dit buitensporig alimentatievonnis uit 2004 probeert men momenteel mijn appartement te verkopen aangezien ik vanaf 2004 geen alimentatie meer betaald heb om bovenstaande redenen.
Omdat uit het verdelingsvonnis van 2012 blijkt dat haar inkomsten groter waren dan de mijne, heb ik een herziening alimentatie aangevraagd waarbij haar alimentatie aanspraken vanaf 2000 op nul worden gezet en het reeds betaalde wordt terug gevorderd. De inkomsten verschillen zijn zelfs zo groot dat ik alimentatie van haar zou kunnen vragen.
Omdat ons vernietigingsverzoek van de verkoop appartement, i.v.m. de herziening van de alimentatie, op 10juli 2013 is behandeld bij de Rechtbank te 's-Hertogenbosch en is afgewezen wil men doorgaan met de verkoop. Door deze uitspraak van dit vernietigingsverzoek ben ik genoodzaakt het te vorderen bedrag na verrekening te betalen aangezien dit bedrag maar een fractie betreft van de waarde van mijn appartement.
Door toedoen van deze rechtbank zal bij een gunstig vonnis in de herziening alimentatie, het terug halen van betaalde bedrag moeilijk worden want gezien de opstelling van mijn ex in het verleden, zal het van een kale kikker veren plukken worden. Vorig jaar bestond haar bezit nog uit vele miljoenen euro's en nu de belastingen erbij betrokken raken verklaart ze bij de rechtbank geen cent meer te bezitten. Dit hebben wij duidelijk bij de rechtbank aangegeven en zelfs een escrow-rekening werd door mijn ex afgewezen, dit zegt genoeg, nu vangen en straks z.g. niets meer hebben en aan dit, in mijn ogen, frauduleuze handelen werkt de Nederlandse justitie mee. Hopende nu ik het vermoeden heb dat de belastingdienst zich er mee gaat bemoeien, dat van deze frauduleuze praktijken nu eindelijk eens een strafzaak komt want het kan toch niet zo zijn dat rechters boven omschreven praktijken toelaten/meewerken en bijstand moedertjes om het zwart bijverdienen van enkele honderden euro's de nek omdraaien.
Meer informatie of reacties? : 0032-(0)89731986 of fdvanderwee@hotmail.be

Jan Verschuren
7 jaar geleden

In mijn geval hebben wij beiden, mijn ex en ik, ons in de aanloop naar de scheiding redelijk naar elkaar toe opgesteld. Ik zou haar steunen en de bedoeling was dat ze langzaamaan weer wat meer zelfvoorzienend zou worden zodat de alimentatie tot een niveau teruggebracht kon worden dat ik voor langere tijd zou kunnen betalen. Meteen na de scheiding echter is de situatie snel, ook onder invloed van haar familie, bijzonder smerig geworden. Alle mooie beloftes en voornemens verdwenen in de prullenbak en ze probeert er nu het maximale uit te halen. Moraal: vertrouw nooit iemand op de blauwe ogen bij een scheiding, ook al ken je elkaar door en door. In iedere ex schuilt een potentiele gewetenloze geldwolf. Ik heb het hele verhaal van me af proberen te schrijven op http://home.hccnet.nl/jan.verschuren/scheiding

Erwin
7 jaar geleden

Veel overeenkomsten met het verhaal van Fred.
Volkomen onverwachts gaf mijn vrouw na bijna 20 jaar huwelijk aan dat ze wilde scheiden. Ik was totaal in shock en voor haar was dat aanleiding om de scheiding er maar zo snel mogelijk door te duwen. Alles had ze vooraf uitgepluist: Hoe krijg ik zoveel mogelijk alimentatie, hoe kan ik in het huis blijven wonen en laat mijn man maar tijdelijk in een afbraakwoning zitten. Ik ben al die jaren heel goed voor haar en de kinderen geweest, maar dat telde niet meer. Ik was niet in staat om kritisch naar het scheidingsconvenant te kijken, zo kapot was ik. In alles heeft ze haar zin gekregen. Na de verhuizing hield ik zo'n 148 euro per maand over om van te leven en kleding van te kopen.
Voor mijn 3 kinderen en ex-partner mocht ik 850 euro per maand neertellen, maar had desondanks niets meer te vertellen over mijn kinderen.
Mijn ex regelde alles zelf, onthield me van schoolinfo en medische zaken aangaande de kinderen. Waarom? Ik ben er nog steeds niet achter.

Na 2 jaar ben ik weer gaan samenwonen en kreeg ik het wat ruimer. Mijn ex schroomde niet om meteen een advocaat op mij (ons) af te sturen; meer geld moest er komen. Dat ze zelf er een relatie op na hield maakte niet uit. Ze zorgde er keurig voor dat ze niet meer als 3 dagen per week samen leefden. Zij had als alleenstaande moeder recht op een pro-deo advocaat, ik moest voor nood ook een advocaat inhuren a 200 euro per uur. Handenvol geld heeft het me gekost, maar ik heb laten zien dat ik niet meer met me laat sollen. Ze heeft uiteindelijk bakzeil gehaald vanwege al haar zwarte inkomsten die anders boven water waren gekomen.

Vreselijk te zien en te voelen dat iemand van wie je ooit dacht te houden zo achterbaks kan zijn. Ik heb het nu goed met een nieuwe partner waarvan ik weet dat zij in ieder geval oprecht van me houdt.

Fred
7 jaar geleden

Heel herkenbaar het verhaal over gescheiden mannen. Ik ben na een relatie van bijna 17 jaar bij mijn vrouw weg gegaan en waarom, omdat deze dame dacht van twee walletjes te kunnen eten. Maar wat een ellende daarna zeg, niet te geloven.

Ik heb de kinderen in co-ouderschap maar betaal ook nog alimentatie aan mevrouw omdat ze weigert meer te gaan werken. Ondertussen wel lekker een vriendeje bij haar wonen, maar v anzelfsprekend niet op haar adres. Nu ben ik denk ik wel spekkoper met een alimentatie plicht van € 150,00. Ik kan haar ook wel garanderen dat ik gelijk ontslag neem bij mijn werkgever als ik ooit meer moet gaan betalen.

Mijn moto is altijd geweest "bedonder met niet, want dan pak ik je terug". En ja dat heeft ze gemerkt. De woning die we hadden heb ik onder de waarde overgenomen, wel € 25.000 contant mee gegeven aan haar. De kinderen in co-ouderschap, daar heb ik haar gelijk voor laten tekenen toen ze na drie maanden weer op de stoep stond voor ze. Ach en zo kan ik nog wel even door gaan, maar helaas te weinig ruimte